İSTANBUL / KADIKÖY - Şener Birsöz İlkokulu

Etiket Sonuçları: harezmi

Mrt

Harezmi Eğitim Modeli öğrencilerimizin öğretmenleri ile birlikte yapay zeka kullanarak tasarladıkları maskotları 'SÜPER ŞEMİ'.

Süper Şemi adını  Şener Birsöz'ün ŞE , Harezmi'nin de Mİ hecesinin  birleşmesinden alıyor..

Mrt

Okulumuz Harezmi projesi yazılı basından sonra şimdi de görsel basında... Harezmi sınıfımıza misafir olan A Haber muhabiri Damla KARASU, müdürümüz Adem Koç ile canlı yayında , sonrasında da öğretmen, veli ve öğrencilerimiz ile röportaj yaptı. Haberin tamamına A Haber web sitesinden ulaşabilirsiniz..

Mrt