İSTANBUL / KADIKÖY - Şener Birsöz İlkokulu

Şener Birsöz İlkokulu

Atatürk Cad. Kireçhaneler Sokak No.6 Sahrayicedit KADIKÖY İSTANBUL
Vizyon
Yönetici, öğretmen, öğrenci ve velileriyle birlikte saygı, sevgi, işbirliği ve güven içinde, demokratik bir güç birliği sağlayarak; öğrenci başarısının arttırılması sonucunda, çevre tarafından tercih edilen, Sosyal, sportif ve kültürel aktiviteleri ile tanınan, Çıkan problemlere zamanında müdahale edebilen ve çözüm yolu bulabilecek gençler yetiştiren, Eğitim teknolojilerini kullanarak okulumuzu, güçlü bir eğitim-öğretim kurumu haline getirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Milli Eğitim Bakanlığı’nın temel davranış ve hedeflerine uyan, iyi bir birey, iyi bir vatandaş, iyi bir insan yetiştirmektir. Bu ilkeden hareketle biz: Kendine güvenen, araştıran, üreten, çağdaş dünyanın ilkelerini takip eden, dürüst, çalışkan, sorumluluk sahibi, çevresine faydalı, “ben” değil “biz” diyebilecek donanımları kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :Tam Gün
09:00 14:30
Doğalgaz - Kalorifer
Ulaşım
Otobüs, Minibüs,Metro (Yeni Sahra)Kadıköyden Geliş 19S otobusüne binilip Atatürk Cad Yelkenli Değirmen durağında inilecek.
Atatürk Caddesi Kireçhaneler Sokak No:6 Sahrayicedit-KADIKÖY / İSTANBUL
Merkez