İSTANBUL / KADIKÖY - Şener Birsöz İlkokulu

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde barınakta yaşayan kedi ve köpekler için "Bir söz, Bir mama, Bir can... Dünyayı paylaştığımız sokak hayvanları için yaş  mama topluyoruz!" sloganıyla mama toplama kampanyası başlattı.

Anaokulu ve İlkokul öğrencilerimizin, öğretmen ve velilerimizin katılımına açık olarak gerçekleştirilen mama bağışları 28 Eylül Perşembe  günü başlayacak olup, 5 Ekim tarihine kadar devam edecektir.

Öğrencilerimizin gerçekleştirdiği kampanyada toplanan mamalar ihtiyacı olan hayvan dostlarımıza gönderilecektir.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?

Kedi-köpek mamalarını (sadece yaş mama)  28 Eylül-5 Ekim 2022 tarihleri arasında okulumuzun girişindeki " Bağış Toplama Standına" bırakılabilirsiniz. Duyarlılığınızdan dolayı şimdididen çok teşekkürler..

28-09-2023

Yayın: 28.09.2023 - Güncelleme: 28.09.2023 08:18 - Görüntülenme: 86