İSTANBUL / KADIKÖY - Şener Birsöz İlkokulu

Etiket Sonuçları: şenerbirsözilkokulu

Nis

Sağlıklı yaşam ve teknoloji bağımlılığı konusu ile alakalı Yeşilay gönüllüleri tarafından okulumuzda çalışma yapıldı

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Ahmet ŞİMŞEK, öğrencilerimize Mehmet Akif ERSOY’u anlattı. Öğrencilerimizden gelen soruları da  cevaplayan  Sayın Şimşek'e  günün anlamına uygun bir plaket ile teşekkürlerimizi sunduk..

Mrt

Okulumuzda artık geleneksel hale gelen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması, her sınıftan bir öğrencinin katılımı ile  gerçekleştirildi.  Çok değerli üç sınıf öğretmenimizin jüri üyeliği yaptığı yarışmada her zümrenin birinci , ikinci ve üçüncüleri belirlendi.

Mrt

Okulumuz ,  Türkiye'nin eğitimde milli  modeli 'Harezmi'  projesi ile ulusal basında yer aldı. Müdürümüz Adem Koç'un yaptığı açıklamalara da yer veren habere hem web sitelerinden hem de yazılı basından ulaşablilrsiniz..

2023-2024 eğitim öğretim yılı Şener Birsöz İlkokulu tanıtım videosu...